Kids en energie gaat vooral over energie herkennen, in je eigen kracht komen, je veilig voelen,  energie leren beheersen, afsluiten van jezelf voor vervelende energie, zelfvertrouwen uitbouwen, compassie zonder jezelf te verliezen.
 
Kids en healing gaat vooral over energie geven en delen en leren dat je mag healen. Bewustwording van stromen van energie, zelfbescherming, een kennismaking met  ademtechnieken, visualisatie en een kennismaking met Reconnective Healing.
 
De kletsmiddagen zijn vooral bedoeld om kinderen met anderen kinderen in kontakt te laten komen die ook veel vragen hebben over bijvoorbeeld stemmingen aanvoelen en dat willen delen. Kortom onze hoogsensitive en nieuwetijds en kristal en indigo en alle andere kinderen vinden hier begrip en veiligheid. En samen zijn we wegwijzers voor elkaar en vinden we  antwoorden en oplossingen.
 
Help... Hoe overleef ik Digidwang??  is voor jongeren die wat makkelijker om willen gaan met de dwang van de mobiele wereld. Soms wil je gewoon even tijd voor jezelf. Hoe leg je dat uit? Weer leren voelen, gewoon blij zijn, tijd hebben om naar je intuïtie luisteren. Kortom gewoon weer lekker in je vel zitten. Kom meepraten, elkaar helpen en gewoon genieten van de rust en de ruimte voor jezelf. Heerlijk.
 
Alle workshops en kletsmiddagen beginnen met een respectvolle kennismaking en eindigen met een meditatie of een healing.
 
De nadruk ligt op ENERGIEWERK en ZELFONTWIKKELING, maar nooit alleen maar.
Er is altijd een bezigheid voor wie wil, bv mandala's kleuren of energie tekenen, kristallen en stenen voelen of een meditatie maken, wastekeningen bekijken, energetisch zelfportret kleuren