Ik ben Joke en ik heet je van uit mijn  hart welkom op deze site. Nu ik me in een levensfase bevind waarin alles om mij heen goed op de plek valt, zichzelf kan redden!! en zich prettig ontwikkelt, wil ik me met nog meer  energie en passie inzetten om mensen (groot én klein) te helpen. Dit doe ik door middel van workshops en cursussen. En door individuele gesprekken. Of via Reconnective Healing.
Het is belangrijk dat juist onze kinderen, die tot één van de meest kwestbare groepen van onze samenleving behoren, gehoord worden. Kinderen hebben een klankbord nodig. Een begrijpend klankbord dat alle "rare" verhalen aanhoort en serieus neemt.  En niet klakkeloos alles afdoet als onzin. Ik leer kinderen (en volwassenen ook) zichzelf te helpen om  in hun eigen kracht te gaan staan, weerbaarder te worden, in zichzelf te geloven, oplossingen te vinden en compassie te ontwikkelen. Daar word ik erg blij van en jullie ook. Ont-wikkel en verhelder. 
 
Leren aarden en in jezelf geloven is een must. Zodat je zelf kiest wat je belangrijk vind voor jou. Om in je eigen licht te staan, met je eigen bescherming. Dat voelt zo fijn.
En niet op andermans energie te reageren als je dat niet wilt.
Het is heerlijk om  anderen te helpen, om anderen een duwtje in de rug te geven. Hetzij door healing of door overdragen van kennis. En door het samen zoeken naar antwoorden. Of samen nieuwe wegen te ontdekken. Het leven is een reis en het onderwegzijn blijft belangrijker dan het aankomen. Beweging is fijn. Energie is beweging. Soms rustig, soms snel of wat springerig, ongecontroleerd. Het is  erg prettig om  een healing te krijgen waardoor er een opgeschoonde ruimte met een bijzondere lichtinval in je hart ontstaat.  Dat geeft lucht en creërt plaats voor nieuwe inzichten en vermogens. Leuk. Ervaringen opdoen, al doende wijzer worden en genieten is een groot goed en ieders recht. Kennismaken met elkaars  energie is gezellig en leerzaam. En een vreugdevolle herkenning. Dan maken hart en ziel een dansje van plezier.
 


Leer mij kennen en ik leer je jezelf  (her)kennen. Jij leert en ik leer ook. Uitwisseling op zielsniveau.