ELKE   DAG    KLETSMIDDAG

 
Op de  kletsmiddag gaan we met zijn allen ervoor zorgen dat iedereen weer lekker opgeladen en zekerder van zichzelf, weerbaarder en met meer spirit, vrolijk verder gaat met het "normale" dagelijkse programma. 
Het is een grote kunst om je staande te houden in een wereld die niet altijd snapt wat je bedoelt, ook al doe je nog zo je best om het uit te leggen. Om dan een plek te hebben waar je wel alles kan en mag zeggen en ook nog herkenning vind, ja zeg, hoe leuk is dat.
Hoe vertederend is het om te zien dat kids elkaar helpen en beschermen. Hoe fijn is het om een plek te hebben waar je trucjes kunt leren om je beter af te schermen tegen vervelende energie die niet bij jou hoort. Weg ermee.

Wat een prachtig gezicht is het als de kids steeds beter in hun vel komen te zitten.
Alleen al aan de glans en sterretjes  in de ogen kun je zien hoeveel en hoelang alles al prettiger voelt voor onze kinderen.
Onze kids bezitten de toekomst.
Onze opdracht is het om alle kids te helpen zich te mogen ontplooien en te ontwikkelen.
En daarbiij is het erg belangrijk dat we alle kinderen in hun eigen waarde laten en respecteren.
Ze zijn goed zoals ze zijn.
En met hier en daar een "trucje" of een stevig "ankerpuntje" kunnen we  kinderen helpen zich wat prettiger te voelen in deze wereld.
En wat we dan mogen meemaken is overweldigend. Wat een mooie mensen zaten er verstopt. Wat een warmte en empathie komt er tevoorschijn. Wat een genot om mee te mogen maken.