Kinderen staan zo open voor energie en wat er meer is op de wereld. Vooral als ze erg jong zijn. Zo zuiver.
Vaak zeggen kids iets "raars" of hebben rake opmerkingen.
Soms weten ze al wat er staat te gebeuren.
Het kan zomaar gebeuren dat jou verteld wordt dat dat verdriet echt niet nodig is.......ja door zo'n snotneus. Ik hoor je denken:
"Wat weet die snotneus er nou van? Ik lach toch?? ik heb dat verdriet goed verstopt."
Probeer dat de kat maar wijs te maken, maar onze kids hoef je dat niet te vertellen. Die weten beter.
Totdat ze te vaak gezegd krijgen dat ze niet zo raar moeten doen, of zich er niet mee moeten bemoeien. Veel kids gooien (on)bewust de deur naar andere informatiebronnen dicht. Bevriezen een beetje.
 
Jammer. Ik help je graag weer ontdooien en opbloeien.
Vaak gebeurt het dat er toch info (vreemde energie) doorkomt.
Soms vervormd en daardoor verwarrend. Dat is niet prettig. Ik leer je hoe je jezelf voor vreemde energieën af kunt sluiten.
Het is fijn als je begrijpt wat energie is en waar ze vandaan komt. Je kunt er mee om leren gaan. Je leert energie voelen en sturen. Zodat jij weer de baas bent. Steeds een stukje beter. Het helpt je om steviger in je schoenen te staan. Om makkelijker te vertellen wat je wel wilt en waarom. En wat je wel begrijpt en wat niet. 
Het is fijn dat er een plek is waar je veilig alle vragen kunt stellen, hoe vreemd ook, en dat er iemand samen met jou naar antwoorden zoekt.   Ook voor grote vraagstukken. Dat je samen een ankerpunt maakt voor moeilijke momenten. Dat je weer je rust vind en de heerlijke stilte in je hart. Vol vertrouwen.
 
 

Leer jezelf vertrouwen, ontwikkel  je kracht en verander de wereld om je heen. Wees  blij  en  straal.