Een slaapmuts met een muts. Zo voelen we ons soms.
Onze kids ook.
Net alsof er iets knelt, iets verstopt is en je er net niet bij kunt.
Kids voelen vaak precies waar het knelt bij anderen.
Het is fijn als kids elkaar helpen die deken af te gooien.
Ieder gaat dan heel stevig  in zijn of haar eigen kracht en licht  staan en zich ontplooien.  Steeds meer. Het is transformerend. Als een rups in een vlinder.Geef jezelf de ruimte om te groeien en veranderen. Zodra kids een beetje met energie om kunnen gaan en ervaren wat er allemaal kan, beginnen het bijna plagen voor hun omgeving te worden omdat ze iedereen wel willen helpen.
Dat is de natuur en dat is goed zo.
 
Healen via energie is een liefdevolle en zuivere duw.  Van het universum via de healer naar de cliënt. Een duw in de rug van het zelfgenezend vermogen. Wel eens bewust gezien hoe goed kinderen elkaar kunnen troosten? Ja kids zijn hier van nature goed in. Kinderen doen het gewoon.
Healen.
En als je dat vermogen wat latent aan wezig is in iedereen, nu eens bewust leert oproepen, dan ben je steeds meer tot grootse daden in staat. Omdat je je openstelt voor de energie.
Een vleugellicht kusje hier kan verderop een orkaan van liefde ontketenen.Vrolijke en healende energie ontvangen en doorsturen is een feest. Leer je vleugels gebruiken. Je weet dat je ze hebt.
Geniet ervan.
 
 

 
Leer  healen,  help  jezelf  en  anderen  en  verander  de  wereld  om  je heen.  Wees   blij  en  straal.